Ontwerp

WEBgems ontwerpt uw website in WordPress. Helder en met een eigen karakter.

WordPress

WEBgems maakt vrijwel alle websites in WordPress, een veelgebruikte techniek om websites te bouwen. WordPress is eenvoudig in gebruik, scoort goed bij zoekmachines en is – door de regelmatige updates – veilig en ook toekomstbestendig. Bovendien zijn WordPress websites ‘responsive‘, zodat uw site is geoptimaliseerd voor desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Vorm en Inhoud

De websites ontworpen door WEBgems zijn bijzonder gebruiksvriendelijk door hun eenvoud, duidelijke navigatie-menus en goede leesbaarheid. Ook is branding van groot belang, dus is de kenmerkende uitstraling van uw bedrijf of organisatie altijd de basis voor de look and feel van uw site.

Activiteiten

Het ontwerpen van uw website begint met het vaststellen van het doel van uw site, uw doelgroep en uw huisstijl. We bespreken uw wensen, dragen suggesties aan voor de structuur en adviseren bij het (her)schrijven van teksten. Dan maken we een conceptsite waar u op kunt reageren, werken deze verder uit en zetten de site pas live zodra u tevreden bent.

Prijs

Vanaf € 799

Andere Diensten

Onderhoud
Site-check

of mail naar [email protected]


WEBgems – heldere websites met een eigen karakter!